Tuesday, October 2, 2012

Masih Aku Terasa

Kenangan yang paling aku tidak dapat aku lupakan ialah sewaktu perkenalan antara kita berdua.
Pada mulanya kau hanya cuba melayan aku seperti biasa saja mungkin sebab kau pun tak kenal tapi baguslah kau buat macam itu sebab aku terasa sangat tercabar.
Tapi sampai satu masa aku rasa macam sudah kecewa dengan perangai kau yang bagai tak pedulikan aku, dan tindakan aku pula cuba untuk menjauhi kau.
tapi selepas seminggu aku dapat SMS dari kau, kau tanya aku ada FB atau tak.
Pada masa itu aku rasa seronok pula sebab kau sudah sperti macam ingin kenal dengan aku.

Selepas itu kita mulakan tahap pertama iaitu berjumpa dan kita telah berjumpa di kafe kamsis sebab dekat dengan tempat awak.
Selepas waktu itu, kita mula dengan sesi pakai no DG tapi kau pula tak ada telefon lebih dan aku telah bagi kau pinjam telefon aku yang aku sayang sebab telefon itu gaji pertama aku.

Lagi perkara yang paling aku ingat kau ajak aku pergi mandi air terjun tapi waktu itu aku tak pasti lagi sebab aku tak ada kenderaan nak pergi.
Kau pula macam nak naik dengan aku saja, aku pun dengan bersusah payah cuba pinjam dengan kawan au tapi aku tak dapat.
Akhirnya kau buat keputusan untuk naik dengan kawan kau begitu juga aku.

Selepas itu kita keluar tengok wayang cerita 'hijab' kelakar aku tengok gelagat kau waktu itu takut sangat sampai tutup mata.
Aku pun saja kacau kau sampai kau jerit dan peluk tangan aku, aku rasa sangat bahagia saat itu.
Tapi selepas itu kalau aku kacau kau mesti kau cubit aku, malulah tu.hahahahaaa....

Monday, October 1, 2012

Ryu Hwa Young


Hwa Young bekas ahli kumpulan T-ARA, aku suka tengok muka dia ini sangat comel dan cantik.
Aku pelik kenapa dia boleh keluar dari kumpulan T-ara but the way i always support you Hwa Young!!!
saranghae!!!
:)